Mit navn er Nina Augustinussen og navnet bag NinArt og Nina Couture. At skabe noget er ren livskvalitet, og jeg finder stor glæde og passion, hver gang jeg står foran et lærred eller designer kjoler. Jeg er typen, der bare ikke kan lade være med at tænke kreativt, uanset om det er på lærred, når jeg designer og syr brudekjoler, underviser eller indretter mit hjem. 


Livet som iværksætter startede i 2008, hvor jeg designede og syede brudekjoler på bestilling. Det var en pigedrøm, der gik i opfyldelse. Jeg er uddannet beklædningsformgiver i 2001 og har stor erfaring i at designe og sy og har kreeret mange fantastiske kjoler gennem tiden. Brudekjoler i silkeduchesse, silkechiffon, tyll og franske blonder med sten og glitter, gallakjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler. Jeg går meget op i detaljer, kvalitet, smukke finesser og at fremhæve det feminine og stilrene look. Jeg sætter en ære i af levere en unik kjole, som afspejler drømmekjolen. 


Sideløbende med kreationerne har jeg altid malet. Jeg er selvlært kunstner, og i dag udstiller jeg på gallerier, i kunstforeninger og på messer rundt om i landet. 

Jeg er vild med at skabe og se, hvordan idéer kan blive til virkelighed.  Min energi og glæder kommer til udtryk i alt og alle jeg omgås. Det er i hvert fald det, jeg stræber efter, og jeg ved, at det kræver vedholdenhed, at være modig og naturligvis at gøre sig umage hver gang, for det betaler sig. Min kreative proces udspringer af idéer, jeg får af musik, mode, mennesker omkring mig, stemninger, bygningsværker og naturen.  Det nærmest kribler i mine fingre for at skabe, og når jeg først starter på det store lærred eller arbejder på en smuk kjole, glemmer jeg alt om tid og sted. 


NinArt opstod pludselig en aften, og navnet vil stå på mine værker, som altid er malet på lærreder i højeste kvalitet.​ Jeg har mit lille atelier i egen bolig i Næstved. Det giver mig en frihed at kunne male, når det passer ind. Jeg har ikke faste åbningstider, men er altid klar til at fremvise efter aftale. Det sammen gælder kjolerne, hvor du blot skal ringe og aftale en tid, hvor vi kan mødes og tale om din kjoledrøm.

Jeg er 45 år og mor til tre drenge på 10, 17 og 19 år. De ser en mor, der forfølger sine drømme. Jeg føler mig meget heldig, og jeg mærker en stor opbakning fra familie og venner omkring mig.

Jeg håber, min kunst sætter positive tanker i gang hos beskueren. For mig er det at male, designe og kreere kjoler kunst. Jeg ønsker at forene de to ting, som gør mig så utrolig stolt og

glad. Jeg er dybt taknemmelig for folks interesse for min kunst og couture og er utrolig spændt på, hvor den vil bringe mig hen i fremtiden.