Du er altid velkommen ​til at kontakte mig, hv​is du ønsker et helt specielt kunstværk til dit hjem. Alle mine malerier er unika-værker. Derfor får du et maleri, ingen andre har. 

Mellem- og store malerier leveres med fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 700 kr. i Danmark.

Ved køb af malerier online gives der 14 dages fuld returret excl. returfragt. Bemærk at ved køb på galleriet gælder de almindelige regler i Købeloven. 

 

Det er altid muligt at få et maleri på prøve, inden du beslutter dig. Hvis du bor indenfor en radius på 40 km, kommer gerne forbi dig med et lille udvalg af malerier, hvis du har behov for at se dem i dit hjem, inden du beslutter dig. 

NinArt udstiller gerne i kunstforeninger og i virksomheder. Ring eller skriv for nærmere info. Følg mig på Instagram: @NINART_DK


 


Email: [email protected]

Tlf. 51 54 78 98

KUNST PÅ ARBEJDSPLADSEN?

HVEM: Mit navn er Nina Augustinussen og navnet bag NinArt, som er et galleri og atelier i Næstved.

HVAD: Udstilling af store, abstrakte o​g originale kunstværker på lærreder i høj kvalitet.

HVORFOR: Kunst kan udsmykke jeres vægge, skabe et godt arbejdsmiljø, skrue op for hyggen og kreativiteten, booste energien, skabe glæde og gode samtaler.

HVORDAN: Lad mig høre om jeres ønsker. Sammen finder vi ud af, hvilke malerier I kunne tænke jer at udstille i jeres rum.

Alt det andet… Ingen købsforpligtelser, udstillingsperiode i 1 måned. Jeg forbeholder mig retten til at udskifte malerierne ved et eventuelt salg, og udstillingsstedet har det fulde ansvar for dækning af skader i udstillingsperioden.

Lad mig høre om dette kunne have jeres interesse. I kan kontakte mig på mail: [email protected] eller på telefon 51547898

De bedste hilsner

Nina Augustinussen 

Kontakt

Adresse

Kalbyrisvej 115

4700 Næstved


Kontakt

51 54 78 98
[email protected]

Cvr. nr. 30975863

Åbningstider

Efter aftale

Ring: 51547898

Social